Taxi Drent

Diensten van Taxi Drent

Taxi

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf op Schiermonnikoog? Dan bent u bij Taxi Drent aan het juiste adres. De chauffeurs van Taxi Drent zijn betrouwbaar en brengen u snel en voordelig op de plaats van bestemming. Uitstekende service, gastvrijheid en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Drent brengt u snel van en naar de boot.

Groepsvervoer

Komt u met een grote groep op Schiermonnikoog? Maak dan gebruik van groepsvervoer via Taxi Drent. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer. We beschikken over taxibusjes, waarmee grotere groepen vervoerd kunnen worden. Gaat u met een groep naar een feestje? Dan is groepsvervoer van Taxi Drent de uitkomst. U komt tegelijk aan en u kunt zonder zorgen over terug rijden genieten van uw feestje.

Bagagevervoer

U komt aan op Schiermonnikoog met uw bagage. Dan is de vraag: hoe krijgt u al die bagage op uw vakantieadres? Taxi Drent heeft voor u de ideale oplossing. Taxi Drent vervoerd uw bagage snel en voordelig naar uw vakantiebestemming. Bij aankomst vanaf de boot staan wij klaar om uw bagage te vervoeren.

Trouwvervoer

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar toepasselijk trouwvervoer? Taxi Drent wil u graag helpen om uw trouwdag onvergetelijk te maken. In onze prachtige taxi’s kunnen wij u in stijl vervoeren naar uw trouwlocatie. Zo maakt u een fantastische entree op uw bruiloft. Tevens kunnen we uw gasten vervoeren naar elke gewenste locatie.

Aanhangwagenvervoer

Neemt u een aanhanger mee naar Schiermonnikoog? Dan kan Taxi Drent deze gemakkelijk en snel voor u naar de plaats van bestemming op Schiermonnikoog brengen.

Rondrit

Wilt u graag wat meer zien van het prachtige eiland Schiermonnikoog? Taxi Drent biedt een unieke rondrit aan over het eiland. We rijden u langs de hoogtepunten van het eiland. Natuurlijk weten onze chauffeurs ook het nodige te vertellen over het eiland. Onze rondrit over het eiland is een leuke manier om meer over het eiland te weten te komen. Bent u benieuwd welke route we zullen nemen over het eiland? Bekijk het kaartje met de route!

Check Saldo

Voer uw kaartnummer (gelijk aan de laatste 6 cijfers van uw barcode) in om uw saldo te bekijken:

Goede rit!