Taxi Drent

Invalidenvervoer bij Taxi Drent

Taxi Drent is zeer betrokken bij het vervoer van mindervaliden. Onze vervoersmiddelen zijn aangepast voor het vervoeren van personen in een rolstoel. Tevens zijn onze chauffeurs getraind in het vervoeren van mindervaliden. Onze chauffeurs hebben hier dan ook veel ervaring in. Bij Taxi Drent bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit van en naar uw bestemming. Neem nu contact met ons op om uw taxirit te reserveren.

Kwaliteitstaxi’s

De taxi’s die wij gebruiken zijn uitstekend onderhouden en voorzien van allerlei gemakken. Bij taxi Drent bent u verzekerd van een comfortabele rit voor een scherpe prijs. Al onze taxi’s hebben tevens voldoende ruimte beschikbaar voor uw koffers/bagage. De chauffeurs van Taxi Drent staan zeven dagen per week voor u klaar.

Meer zien van het eiland?

Wilt u graag wat meer zien van het eiland? Taxi Drent biedt een leuke en informatieve rondrit aan over Schiermonnikoog. We rijden u langs alle hoogtepunten van het eiland en onze chauffeurs vertellen u graag meer over het eiland.

Wilt u een taxi bestellen bij Taxi Drent?

Neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bellen op 0519 531 400.Wij vervoeren u graag veilig en snel naar uw bestemming.

Goede rit!