Taxi Drent

Taxi Drent biedt een unieke rondrit over Schiermonnikoog aan!

Wilt u graag wat meer zien van het prachtige eiland Schiermonnikoog? Taxi Drent biedt een unieke rondrit aan over het eiland. We rijden u langs de hoogtepunten van het eiland. Natuurlijk weten onze chauffeurs ook het nodige te vertellen over het eiland. Onze rondrit over het eiland is een leuke manier om meer over het eiland te weten te komen. Bent u benieuwd welke route we zullen nemen over het eiland? Bekijk het kaartje met de route!

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast een rondrit over het eiland bieden wij u tevens de volgende mogelijkheden. – Invalidenvervoer: Taxi Drent vind mindervaliden vervoer uitermate belangrijk. Onze vervoersmiddelen zijn aangepast voor het vervoeren van personen in een rolstoel. Tevens zijn onze chauffeurs getraind in het vervoeren van mindervaliden. – Bagagevervoer: Taxi Drent vervoerd uw bagage snel en voordelig naar uw vakantiebestemming. Bij aankomst vanaf de boot staan wij klaar om uw bagage te vervoeren. – Aanhangwagenvervoer: Taxi Drent vervoerd uw aanhanger naar uw vakantiebestemming.

Wilt u meer weten over de rondrit over het eiland?

Neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bellen op 0519 531 400. Wij geven u graag meer informatie over de rondrit en de beschikbaarheid.

Goede rit!