Taxi Drent

Taxi Drent : de taxiservice op Schiermonnikoog!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf op Schiermonnikoog? Dan bent u bij Taxi Drent aan het juiste adres. De chauffeurs van Taxi Drent zijn betrouwbaar en brengen u snel en voordelig op de plaats van bestemming. Uitstekende service, gastvrijheid en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Drent brengt u snel van en naar de boot.

Kwaliteitstaxi’s

De taxi’s die wij gebruiken zijn uitstekend onderhouden en voorzien van allerlei gemakken. Bij Taxi Drent bent u verzekerd van een comfortabele rit voor een scherpe prijs. Al onze taxi’s hebben voldoende ruimte beschikbaar voor uw koffers/bagage. De chauffeurs van Taxi Drent staan zeven dagen per week voor u klaar. Wilt u ook comfortabel vervoerd worden naar uw bestemming? Bel dan nu om uw taxi te reserveren!

Groepsvervoer

Tevens kunt u bij Taxi Drent terecht voor groepsvervoer. Gaat u met een groep naar een feestje? Dan is groepsvervoer van Taxi Drent de uitkomst. U komt tegelijk aan en u kunt zonder zorgen over terug rijden genieten van uw feestje. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw groepsvervoer? Lees meer over groepsvervoer via Taxi Drent.

Wilt u ook een taxi bestellen bij Taxi Drent?

Neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bellen via 0519 531400.

Goede rit!