Taxi Drent

Bagagevervoer bij Taxi Drent

U komt aan op Schiermonnikoog met uw bagage. Dan is de vraag: hoe krijgt u al die bagage op uw vakantieadres? Taxi Drent heeft voor u de ideale oplossing. Taxi Drent vervoerd uw bagage snel en voordelig naar uw vakantiebestemming. Bij aankomst vanaf de boot staan wij klaar om uw bagage te vervoeren.

Hoe werkt het?

Bij aankomst vanaf de boot staan wij klaar om uw bagage in ontvangst te nemen. Vervolgens brengen we uw bagage zo snel mogelijk naar uw bestemming. Natuurlijk kunnen wij de bagage aan het einde van uw vakantie tevens weer terug vervoeren naar de boot. U kunt dit bespreken bij de aflevering van uw bagage of u kunt dit van te voren boeken. Om de bagage naar het juiste adres te kunnen vervoeren willen wij u vragen om uw bagage te labelen met uw telefoonnummer en uw vakantieadres. Zo komt uw bagage altijd op het juiste adres terecht. Met het bagagevervoer van Taxi Drent kunt u vervolgens zorgeloos van uw vakantie genieten.

Taxiservice Drent

Tevens kunt u natuurlijk gebruikmaken van onze taxiservice. Bij Taxi Drent bent u verzekerd van een comfortabele rit voor een scherpe prijs. Uitstekende service, gastvrijheid en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. De chauffeurs van Taxi Drent staan zeven dagen per week voor u klaar. Wilt u ook comfortabel vervoerd worden naar uw bestemming? Bel dan nu om uw taxi te reserveren!

Wilt u ook een taxi bestellen of bagagevervoer regelen via Taxi Drent?

Neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bellen op 0519 531 400

Goede rit!